fbpx

Идея, оценка, проектиране, визуализация, предпечат

Идея - Може да ни дадете подготвен от вас дизайн на желаната реклама. А може и ние да направим дизайна. Това зависи изцяло от вас. Достатъчно е да ни дадете някои детайли, като предпочитани цветове, приблизителни размери, тип шрифт и евентуално други ваши изисквания. Възможностите са безкрайни и ограничение е само въображението!

Оценка - Ние максимално бързо ще изчислим цената на рекламата, като междувременно ще ви посъветваме за всички добри практики, които сме установили с годините работа.

Проектиране - След като одобрите цената, пристъпваме към детайлно проектиране на рекламните елементи, включително тяхната конструкция, начин на закрепване, осветление и т.н.

Визуализация - След като сме готови с проекта на рекламата, ще ви покажем визуализация точно как ще изглежда крайната реклама на желаното от вас място. Тази визуализация можете да използвате за узаконяване на рекламните елементи. Всички забележки или желани от вас промени ще бъдат взети предвид и коригирани на този етап.

Предпечат - След като одобрите визуализацията, пристъпваме към подготовка на рекламата за печат. Нашите специалисти ще свършат всички дребни детайли, за които не е необходимо да се тревожите, особено ако не разполагате с вътрешен специалист по предпечат.

Comments are closed.