fbpx

Производство, доставка, монтаж, гаранция, сервиз

Производство - Разполагаме със собствени цехове за производство на всички видове реклами, които предлагаме. Така вие може да сте сигурни и спокойни, че не ви продаваме надценена услуга, както и че ние лично гарантираме за сроковете и качеството на изработката.

Доставка - След като сме готови с произведената реклама, ще се свържем с вас в договорените срокове за уточняване на удобно време за доставка. Ние разбираме, че времето и важно за вас. Разбираме, че ако вашият бизнес е в някой от моловете, те няма да позволят ремонтни дейности в работно време. Ние изцяло ще се съобразим с вашите изисквания за най-удобният период от време, когато да доставим рекламните елементи.

Монтаж - Изключително се гордеем с нашите специалисти, които ще изпълнят изключително професионално монтажа на рекламата. Всички необходими конструкции са проектирани и изработени от тях след предварително изчисление на всички променливи, като тегло на рекламата, материал на мястото на монтажа, сила на вятъра за външни реклами и т.н. Ние гарантираме, че поставените от нас реклами "няма да мръднат" дори!

Гаранция - Всички произведени и монтирани от нас реклами получават гаранция, която варира посред избраните от вас материали и електронни модули за изработката им.

Гаранционен и следгаранционен сервиз - Ние поемаме ангажимент да обслужваме закупените от вас реклами не само в периода на гаранцията, но и след него! За всички единични рекламни елементи на стойност над 1000 лв ние ще ви предоставим напълно безплатно застрахователна полица за първата година!

Comments are closed.