fbpx

НЕОН КОСЕ БОСЕ LED NEON SAMSUNG KOSE BOSE

Новият продукт НЕОН КОСЕ БОСЕ на Косе Босе 2000 се отличава с невероятна здравина, издръжливост, водоустойчивост, бърз и лесен начин за монтаж.
Разнообразие от едноцветни диодни LED силиконови неони и многоцветни RGB LED силиконови неони

Всички видове реклами и рекламни съоражения

НЕОН КОСЕ БОСЕ

НЕОН КОСЕ БОСЕ работят на различно напрежение съобразно нуждите, препоръките и изискванията за икономично, безопасно LED осветление. НЕОН КОСЕ БОСЕ се изработват за напрежение 12V или 24V, захранват се от специални LED захранвания (драйвери).

Приложими са за основно или декоративно (допълващо или скрито) осветление. Могат да се монтират директно или в профили. Управляват се дистанционно или ръчно чрез LED контролери и LED димери.

Ако дължината на лентата не достигне за желаното място, се използват конектори.

НЕОН КОСЕ БОСЕ могат да бъдат и влагозащитени подходящи за външна употреба, рекламни табели, водни площи. С тях се постига ефективно и икономично осветление и са на атрактивни цени.

мек неон
неон
осветление интериор

Качества:

• НЕОН КОСЕ БОСЕ Гъвкава и лесна за монтиране

• НЕОН КОСЕ БОСЕ Изключително ниска консумация на енергия

• НЕОН КОСЕ БОСЕ Многобройни визуални ефекти в безкрайни цветове и нюанси

• НЕОН КОСЕ БОСЕ Предлага се в DC: 12V и 220V с различен цветен диапазон от топло бял до RGB

• Предлага се с ширина 6мм 8 мм или 10 мм
Приложение:

Подходящи са за осветление на дома, офиса, търговски обекти, заведения, барове, ресторанти, хотели и всякакви обекти за допълване на по голяма атракция към рекламата.

НЕОН КОСЕ БОСЕ се предлага в богата гама от едноцветни светлини, както и пълноцветна RGB светлина.

НЕОН КОСЕ БОСЕ работи с безопасно напрежение 12VDC, като за безаварийната и безопасна му работа, той трябва да бъде захранен с правилно оразмерен и качествен LED драйвер.

Подходящ е за осветяване в затворени помещения, а заради степента си на водозащита от IP68 е предпочитан и за използване на открито, в зони или места където е задължително да се използва работно напрежение безопасно за хората, предвид наличие на влага или вода.

НЕОН КОСЕ БОСЕ намира приложение за декоративно LED осветление, празнични надписи, пожелания или украси, широко се използване в рекламната индустрия – билбордове, светещи кутии, изобразяване на символи, изписване на букви и други.

НЕОН КОСЕ БОСЕ със силиконово покритие, лесно, без усилие или каквито и да е специални умения описва и следва избраната линия или начертания контур, лесно се закрепва към дадената монтажна повърхност чрез прозрачни силиконови скоби, или с подходящ монтажен силикон.

НЕОН КОСЕ БОСЕ е с качествени и дълготрайни SMD диоди SAMSUNG KOSE BOSE , обвити в устойчива и здрава UV-устойчива силиконова обвивка. Има 2-годишна гаранция.

Реклами неон Кока Кола

Интериорно осветление

Авто реклами

Надписи Отворено

Цени

1. Ф 6мм НЕОН КОСЕ БОСЕ – 19,5 лв на метър без ДДС
2. Ф 8мм НЕОН КОСЕ БОСЕ – 22,5 лв на метър без ДДС
3. Ф 8мм RGB НЕОН КОСЕ БОСЕ – 28,5 лв на метър без ДДС
4. НЕОН КОСЕ БОСЕ Готови реклами, аранжирани на еталбонд, плексиглас, ПВЦ 10мм, окомплектовани с трансформатор – драйвер – 90 лв на метър без ДДС

Всеки проект за индивидуална реклама, се заплаща допълнително.