fbpx

Обемни букви

Светещи обемни букви и лед табели

Светещи букви

Производство на светещи букви и табели

Обемни букви и табели – светещи или не е изпитан начин за привличане на вниманието на потенциалните клиенти при изработка на външна реклама. Това са едни от най-впечатляващите знаци за почти всички сфери на бизнеса.

С тях можете да добавете елемент на изтънченост и индивидуалност към вашия бизнес. Тези поръчкови знаци се предлагат в голямо разнообразие от размери и стилове. Нашите 3D надписи се създават по изцяло индивидуален проект според нуждите и изискванията на клиента.

Разнообразието на използваните материали и технологии е голямо, неръждаема стомана, алуминий, акрилни и композитни материали. Могат да включват осветление с LED в предната или задната част на буквата, което създава ореол от светлина върху повърхността на знака.

Резултатът е триизмерен знак с визуално въздействие, който хваща окото на минувачите. 3D обемни букви на Косе Босе може да се използва както на закрито, така и на открито в много области – хотели, ресторанти, търговски центрове, училища, болници, офиси, аптеки и магазини.

Само най-доброто е достатъчно добро

Ние не правим компромиси с качеството. За нашите клиенти само най-доброто е достатъчно добро!

Обадете се за вашата реклама:

0899 554 558